Ahir, 6 de novembre, es va fer la presentació pública de la nova revista vilanovina, amb una tirada de 5000 exemplars. Des del dia 7 ja es pot trobar, de forma gratuïta, a la vora de cinquanta de punts repartits per tota la ciutat.

La Juanita ja és una realitat. Després de mesos de feina i d’una campanya de micromecenatge que va finalitzar el passat dissabte 2 de novembre, i amb la qual va superar l’objectiu marcat de 7000 euros recaptats, dimecres 6 de novembre es va fer el “bateig” de la publicació davant de desenes de persones que, d’alguna o d’altra manera, han col·laborat en l’edició del primer número. Josep Asensio, un dels impulsors de la revista, juntament a Magí Signes i Quim Arrufat, va agrair l’esforç dels presents i va remarcar que fer una revista a moltes mans ja formava part del projecte inicial. 

Asensio va fer esment que en els propers números La Juanita aspira a incorporar encara més mirades, més diverses i plurals, que viuen, veuen i senten Vilanova de forma diferent. Per la seva banda, en la seva intervenció Magí Signes va explicar els elements que conformen la proposta a nivell estètic, destacant la portada del creador local Raul Ramos. Quim Arrufat, per últim, va explicar que la ciutat necessita poder identificar-se a nivell col·lectiu, i que La Juanita vol contribuir a pensar, conèixer i reconèixer aquesta identitat comuna, sense fer vilanovisme.

Els tres van convidar els vilanovins a subscriure’s a La Juanita, ja que és la única manera que el projecte pugui sobreviure, i a que apostin per un nou mitjà de comunicació independent. Durant els dies 8 i 9 de novembre, en el marc de la Fira de Novembre, La Juanita tindrà un espai propi a la Plaça de les Cols on presentarà al públic la revista i ho farà comptant amb diferents actuacions musicals i la presència de Joana Biosca, que explicarà contes tant per adults com per a infants.

La revista, gratuïta, es pot trobar per tota la ciutat des del dijous dia 7, en els punts de distribució que es poden consultar a la web.

Comentar