subscriu-te!

Tu també la fas possible!

SUBSCRIU-TE PER NOMÉS 25€/ANY I APOSTA PER DONAR VIDA A LA JUANITA

LA SUBSCRIPCIÓ INCLOU

Rebràs els 4 números de la revista a casa teva.

Accés Premium als continguts de la web.

Avançaments editorials i ofertes culturals.

LA SUBSCRIPCIÓ FA POSSIBLE

Dotar a la societat vilanovina d’una revista de ciutat en paper que arribi a tothom. Des d’on promoure el debat, la reflexió, el coneixement i la iniciativa creativa.

Un mitjà de comunicació de qualitat que vol parlar de tot, sense límits, per construir un mosaic de mirades i vides en el què la ciutat i la seva gent s’hi reconeguin.

Una publicació en paper que omple un buit comunicatiu i proposa un nou espai de referència cultural, social i política per a la ciutat, en tota la seva diversitat.

DONA VIDA
A LA JUANITA!

Omple el següent formulari o escriu-nos a subscripcions@lajuanita.cat i ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la teva subscripció

SUBSCRIPCIÓ INDIVIDUAL
25€/any
(4 números de la revista en paper)
SUBSCRIPCIÓ ENTITAT
60€/any
(4 números de la revista en paper)


L'ASSOCIACIÓ CULTURAL LA JUANITA com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@lajuanita.cat. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.