la revista

07 novembre

VILANOVA I LA GELTRÚ

primer número
de la revista
al carrer!

publicació trimestral
68 pàgines a color
gratuïta
5.000 exemplars
50 punts de distribució repartits per tota la ciutat

Una revista per veure
Vilanova i la Geltrú
des de totes les mirades

La Juanita parla de societat, de política i de cultura. Com de tot el que trobi que cal parlar o escoltar. Tractant els temes tres dimensions:

1. la investigació
2. el debat i la reflexió
3. la creació artística

Per explorar i entendre el món des de Vilanova i la Geltrú

La Juanita, doncs, vol fer periodisme a foc lent; vol potenciar la creativitat i el compromís amb la societat; vol parlar de tot, sense límits, i vol fer-ho des de Vilanova i la Geltrú. Amb la seva gent.
Vol trencar tòpics i formats, però alhora vol construir un mosaic de mirades i vides en el què la ciutat i la seva gent s’hi reconeguin , en totes les seves virtuts, i en els defectes també. Vol fiscalitzar el poder i les institucions perquè, carai!, algú ho ha de fer!, i vol fer-ho amb rigor i constructivament.

Per als impulsors de La Juanita, la idea principal és dotar la societat vilanovina d’un mitjà de comunicació de qualitat, que promogui i animi al debat, al coneixement, a la reflexió i a la iniciativa creativa. Per això, en aquests mesos de treballs previs hem anat sumant fins una cinquantena de persones de molt diferents àmbits i orígens, sota el repte comú d’abordar la realitat amb mirades i ulleres noves, diferents, adequades i, quan calgui, atrevides també.

Un projecte
a moltes mans